6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum

3,19 €
  • 6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum
6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Caffeine Chewing Gum so žvečilni gumiji, ki so primerni za vse športnike, ki želijo povečati energijo in koncentracijo pred ali med vadbo.

Splošno znano je, da kofein vpliva na povečano duševno budnost in vpliva na zmanjšanje utrujenosti. Kofein vpliva na izboljšanje zmogljivosti in vzdržljivosti. Kofein učinkovito vpliva na povečanje vzdržljivosti med visoko intenzivnimi vzdržljivostnimi aktivnostmi, ki trajajo od 1 do 60 minut in pri intervalnih športih (tenis, nogomet).

Učinkovit odmerek kofeina je običajno med 1-6 mg na kg telesne teže. Medtem ko je odmerek 50-75 mg (1-2 mg na kg) v glavnem učinkovit za izboljšanje reakcijskega časa in duševne budnosti, so za izboljšanje vzdržljivosti potrebni višji odmerki 100-300 mg (2-6 mg na kg). Poleg odmerka je pomembna tudi oblika dovajanja kofeina. Stimulativni učinki kofeina v obliki žvečilnega gumija se pojavijo hitreje kot pri zaužitju kofeina s kapsulami ali tabletami. Žvečenje zagotavlja, da se kofein absorbira neposredno skozi sluznico ustne votline. V prvih 15-20 minutah po porabi se opazno poveča zmogljivost.

6d CAFFEINE GUM je izjemno primeren za vse športnike, ki želijo povečati svojo mentalno budnost in vzdržljivost. Posamezen gumi s kofeinom vsebuje 50 mg kofeina s hitrim sproščanjem. Hitra absorpcija je lahko dodatna prednost v situacijah, ko začetek tekmovanja ni znan ali kadar je zaželen hiter učinek kofeina.

LASTNOSTI
Pakiranje 10 žvečilnih gumijev
Namen Energija, moč, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/6d-sports-nutrition-zvecilni-gumiji-s-kofeinom

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 299 - Številka oglasa: 7588