Santa Madre - Beta Alanine

24,90 €
  • Santa Madre - Beta Alanine
Santa Madre - Beta Alanine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Santa Madre - Beta Alanine je prehransko dopolnilo, namenjeno povečanju zmogljivosti pri visoko intenzivni vadbi. Beta alanin je aminokislina, ki pomaga povečati mišične zaloge karnozina. Karnozin je dipeptid aminokislin beta alanina in histidina na intramuskularni ravni.

Pri visoko intenzivni aktivnosti ste po določenem času zagotovo že občutili občutek zakrčenih miših, ki ga povzroča zmanjšanje mišičnih zalog karnozina. Obenem pride do kopičenja laktata. Ko dosežemo določeno raven kopičenja laktata, bo prišlo do znižanja pH v mišicah oziroma do zakisanosti mišic. To občutimo kot pekoč občutek v mišicah. Dodatek beta alanina zavira izločanje mlečne kisline, kar pomeni, da bomo lahko dlje časa vadili pri visoki intenzivnosti. Rezultata uživanja beta alanina sta povečanje zmogljivosti in vzdržljivosti. Dodatek beta alanina po vadbi pa prav tako prispeva k hitrejši regeneraciji.

Beta alanin je tudi izredno priljubljen dodatek pri športih moči. Fitneserji in dvigovalci uteži ga najpogosteje kombinirajo s kreatinom, saj skupaj delujeta sinergistično in prispevata k povečanju moči. Priporoča se redna uporaba beta alanina za dosego pozitivnih učinkov na moč, zmogljivost in vzdržljivost. Pravi učinki beta alanina so najbolje opazni nekje 20 dni po začetku rednega uživanja. Idealen odmerek za povečanje zmogljivosti je 3,5 do 6 g na dan. V primeru pojava mravljinčenja pa odmerek porazdelite na več manjših odmerekov tekom dneva. Mravljinčenje je precej pogost pojav, ki ni nevaren. Gre le za trenutno stanje oziroma za reakcijo, ki jo povzroči aktivacija kalcijevih receptorjev v koži.

Glavne značilnosti izdelka:

100% čisti beta alanin
povečanje zmogljivosti in vzdržljivosti
zaviranje izločanja mlečne kisline
kasnejša mišična utrujenost
povečanje moči
hitrejša regeneracija
brez glutena
brez laktoze
primeren tudi za vegane in vegetarijance

LASTNOSTI
Pakiranje 250g
Namen Energija, vzdržljivost, moč, regeneracija, zmogljivost, vegansko, vegetarijansko, mišična masa
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/santa-madre-beta-alanin

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 366 - Številka oglasa: 7591