Santa Madre - Unusual Nitrous

5,50 €
  • Santa Madre - Unusual Nitrous
  • Santa Madre - Unusual Nitrous
Santa Madre - Unusual Nitrous Santa Madre - Unusual Nitrous

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Santa Madre - Unusual Nitrous je izredno napredno prehransko dopolnilo, ki vsebuje nitrate in natrijev bikarbonat. Uporaba nitratov in natrijevega bikarbonata je še posebej priporočljiva pred visoko intenzivnimi aktivnostmi. Izdelek Unusual Nitrous je nastal na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav. Njegova uporaba je izredno priporočljiva tako pred krajšimi kot tudi pred daljšimi vzdržljivostnimi aktivnostmi.

Uporaba nitratov pred vadbo prispeva k povečanemu dotoku krvi v delujoče mišice. Dodatek nitratov zavira izločanje mlečne kisline, kar pozitivno vpliv na zmogljivost in vzdržljivost. Prezgodnje izločanje mlečne kisline vodi do padca zmogljivosti in prezgodnje mišične utrujenosti oziroma izčrpanosti.

Unusual Nitrous vsebuje kar 600 mg nitratov na odmerek. Nitrati delujejo kot vazodilator oziroma kot predhodnik arginina. Vazodilatorji so snovi, ki povečajo pretok krvi v telesu. Nitrati povzročijo dilatacijo venskega žilja. Z vensko vazodilatacijo se zmanjša pritok krvi v srce in s tem se zniža utripni volumen srca. Nižji utripni volumen srca pomeni padec krvnega tlaka, kar je še posebej zaželjeno pri športnikih (posebej pri vzdržljivostnih športnikih).

Izdelek vsebuje tudi 7 g natrijevega bikarbonata na odmerek. Natrijev bikarbonat je znan po svojem "puferskem delovanju". Znan je kot zaviralec izločanja mlečne kisline. Prezgodnje izločanje mlečne kisline vodi do padca zmogljivosti in vzdržljivosti. Obenem pa visok odmerek natrija prispeva k ustrezni hidraciji in spodbuja absorpcijo tekočin.

Glavne značilnosti izdelka:

600 mg nitratov
vsebuje izvleček amaranta
7 g natrijevega bikarbonata
za povečanje zmogljivosti in vzdržljivosti
zaviranje izločanja mlečne kisline
brez glutena in laktoze
brez palmovega olja
primeren za vegane in vegetarijance


LASTNOSTI
Pakiranje 20g, 6x20g
Namen Zmogljivost, vzdržljivost, moč, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/santa-madre-nitrati-in-natrijev-bikarbonat

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 324 - Številka oglasa: 7593