Victus - 01 Before: Energy Water

2,50 €
  • Victus - 01 Before: Energy Water
Victus - 01 Before: Energy Water

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Victus Energy Water vsebuje skrbno izbrano mešanico sestavin, ki pripomorejo k povečanju zmogljivost in vzdržljivosti pred vadbo ter zmanjšajo možnost pojava prezgodnje mišične utrujenosti med vadbo. Energy Water je formuliran tako, da vam zagotovi zadostno količino energije in koncentracije, ki ju lahko ohranjate med vadbo.

Odmerek oziroma vrečica vsebuje:

200 mg kofeina
izvleček gvarane
5 g aminokislin BCAA
1000 mg fenilalanina
2150 mg L-citrulin malata
600 mg natrijevega klorida
20 mcg vitamina D3
Energy Water je osvežilen pre-workot izdelek, primeren tudi za vegane. Uporabljajo ga lahko tudi profesionalni športniki, saj je testiran in certificiran (NZVT).

Sestava izdelka Energy Water

Odmerek vsebuje 200mg kofeina in izvleček gvarane. Kofein prispeva k povečanju zmogljivosti in koncetracije pred vadbo ter zmanjšuje utrujenost. Izvleček gvarane zagotavlja dolgotrajnejši dvig energije v primerjavi s kofeinom.

Dodatek vitamina D3 pozitivno vpliva na telo. Vitamin D3 prispeva k normalnemu delovanju imunskega sistema. Vitamin D3 ima ključno vlogo pri podpori strukture kosti in je pomemben za normalno absorpcijo kalcija in fosforja. Vitamin D3 prav tako podpira normalno delovanje mišic. Odmerek vsebuje 20 mcg vitamina D3.

AMINOKISLINE

5000 mg aminokislin BCAA v razmerju 2:1:1 (L-levcin : L-izolevcin : L-valin) preprečujejo razgradnjo mišičnega tkiva med vadbo in zmanjšujejo mišične poškodbe, ki nastanejo med vadbo. Aminokisline BCAA prav tako zmanjšujejo mišično utrujenost med vadbo.

Fenilalanin je ena od devetih esencialnih aminokislin in predhodnik tirozina. Telo ga ne proizvaja samo. Naravno je prisoten v mlečnih izdelkih, stročnicah in avokadu. Fenilalanin je potreben za proizvodnjo nevrotransmiterjev dopamina, adrenalina in noradrenalina v možganih. Številne študije so pokazale pozitivne učinke fenilalanina na povečanje mišične sinteze, submaksimalne vadbene zmogljivosti in hitrosti gibanja. Vrečica vsebuje 1000 mg fenilalanina.

L-citrulin malat je aminokislina, ki se pretvori v L-arginin, ki velja za predhodnika dušikovega oksida (NO). Dušikov oksid širi krvne žile in s tem poveča oskrbo mišic s kisikom in hranili. Citrulin malat prispeva k izboljšanju zmogljivosti. Odmerek vsebuje 2150 mg L-citrulin malata.

ELEKTROLITI

Pomanjkanje natrija med vadbo negativno vpliva na ravnovesje tekočin v telesu in povzroči dehidracijo, kar vodi do povišanja srčnega utripa, večjega zaznanega napora in neustrezno termoregulacijo.

Odmerek vsebuje 0,6g natrijevega klorida, ki velja za najpomembnejši elektrolit. Natrij se med vadbo pospešeno izloča z znojenjem, zato ga je potrebno nujno nadomestiti, da ne pride do padca zmogljivosti in dehidracije.

LASTNOSTI
Pakiranje 11g
Namen Energija, vzdržljivost, moč, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/victus-sport-before-energy-water

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 294 - Številka oglasa: 7594