ZEC+ - Citrulline Malate - 250g

25,90 €
  • ZEC+ - Citrulline Malate - 250g
ZEC+ - Citrulline Malate - 250g

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ZEC+ - Citrulline Malate je eden izmed najboljših in najbolj popularnih NO boosterjev (predhodnikov dušikovega oksida NO) na trgu. Še posebej je priljubljen med fitnes populacijo in med vzdržljivostnimi športniki. Citrulin se zaužije pred vadbo, saj prispeva k povečanju moči, zmogljivosti in vzdržljivosti, fitnes populacija pa ga uživa pred vadbo moči zaradi izboljšanega mišičnega "pumpa".

L-citrulin malat je predhodnik dušikovega oksida in pozitivno vpliva na širjenje arterij, kar omogoča večji pretok krvi po telesu. Večji pretok krvi po telesu vpliva na povečano oskrbo mišic s kisikom in hranili, kar je še posebej pomembno za vzdržljivostne športnike. Povečana raven kisika pomaga tudi pri zniževanju krvnega tlaka in pri odstranjevanju laktatov in amoniaka iz telesa. Laktat in amoniak sta stranska produkta, ki se v telesu kopičita pri dolgotrajni in visoko intenzivni vadbi. V kolikor se ti produkti iz telesa ne odvajajo, to vodi do padca telesne zmogljivosti, zakisanosti mišic in izčrpanosti. Dodatek citrulina pospeši odvajanje laktatov iz telesa, kar preprečuje padec zmogljivosti in pojav prezgodnje mišične utrujenosti ali izčrpanosti.

Citrulin malat je na eni strani sestavljen iz neproteinogene aminokisline L-citrulin, na drugi strani pa iz malata, ki je znan tudi kot jabolčna kislina. Zagotavlja večjo zmogljivost in daljšo vzdržljivost ter je zato popoln dodatek pred treningom.

LASTNOSTI
Pakiranje 250g
Namen Vzdržljivost, moč, zmogljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/moc/zec-plus-citrulin-malat

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 249 - Številka oglasa: 7596