6d Sports Nutrition Protein Bar

2,69 €
  • 6d Sports Nutrition Protein Bar
6d Sports Nutrition Protein Bar

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Protein Bar je izredno kakovostna beljakovinska ploščica, ki vsebuje 19 g beljakovin iz posebne beljakovinske mešanice, ogljikove hidrate in visok odmerek L-levcina.

Raziskave so pokazale, da je za čim večjo rast in regeneracijo mišic potreben odmerek 20 - 40 g beljakovin na obrok. Natančen odmerek beljakovin je odvisen od vsebnosti levcina v viru beljakovin. To je posledica dejstva, da ima levcin veliko večji učinek na sintezo mišičnih beljakovin kot katera koli druga aminokislina. Z dodajanjem dodatnega levcina lahko sintezo mišičnih beljakovin stimuliramo na višjo raven. Skupni odmerek beljakovin pa mora vsebovati vsaj 3 grame levcina, da lahko optimalno spodbudi rast in obnovo mišic. Izdelek 6d PROTEIN BAR je sestavljen iz beljakovinske mešanice koncentrata sirotkinih beljakovin, izolata sojinih beljakovin in izolata mlečnih beljakovin. Vse to so visokokakovostni viri beljakovin z visoko vsebnostjo levcina. Izbira te vrhunske beljakovinske mešanice in dodatek L-levcina sestavlja edinstveno beljakovinsko ploščico z 19 g beljakovin, vključno s 3 grami L-levcina.

Zahvaljujoč kakovostni beljakovinski mešanici in dodanimi ogljikovimi hidrati (~ 22 g OH na ploščico), je 6d PROTEIN BAR okusen in priročen prigrizek po vadbi. 6d PROTEIN BAR bo spodbujal sintezo beljakovin učinkoviteje kot katera koli druga beljakovinska ploščica. Čeprav veliko beljakovinskih ploščic vsebuje več beljakovin, te beljakovine pogosto izvirajo iz slabše beljakovinske mešanice z velikim deležem pšeničnih beljakovin ali kolagena, ki skoraj ne vsebujejo levcina.

LASTNOSTI
Pakiranje 12x60g
Namen Regeneracija
Čas uporabe Po vadbi, nadomestek obroka

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/brez-slabe-vesti/6d-sports-nutrition-proteinska-ploscica

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 6.5.2023 - Ogledi: 302 - Številka oglasa: 7599