6d Sports Nutrition koncentrat češnjevega soka

3,00 €
  • 6d Sports Nutrition koncentrat češnjevega soka
6d Sports Nutrition koncentrat češnjevega soka

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Cherry Juice vsebuje 100% naraven koncentrat češnjevega soka, ki ima zelo močne antioksidativne in protivnetne učinke. Podpira regeneracijo mišic v obdobju visoko intenzivnih treningov ali med tekmovanji, ko je na voljo manj časa za regeneracijo (etapne tekme, turnirji, ipd.).

Koncentrat češnjevega soka ne vsebuje aditivov, dodanih sladkorjev, konzervansov, umetni arom ali sladil. Bogat je s flavonoidi in antocianini. 40 ml koncentrata je primerljivih s 300 ml češnjevega soka.

Napori, kot so visoko intenziven trening z utežmi, skoki, šprinti, tek, ipd. povzročajo utrujenost in mikro poškodbe mišic, kar zaznamo kot "muskelfiber" oziroma zakasnelo mišično bolečino. Ta traja še nekaj dni po vadbi ali tekmi. V tej fazi je prisotno vnetje mišic in oksidativni stres. Procesa sta neizbežna in igrata pomembno vlogo pri dolgoročni prilagoditvi (adaptaciji) na trening.

Pretirana uporaba protivnetnih sredstev ali antioksidantov lahko negativno vpliva na adaptacije, ki so pomembne za napredek v trening programu. V tekmovalni sezoni pa hitra regeneracija prevlada nad adaptacijami, zato takrat športniki posegajo po prej omenjenih dopolnilih. V tekmovalni sezoni si tekme sledijo druga za drugo. Časa za počitek in regeneracijo je malo. V teh okoliščinah uživanje protivnetnih dopolnil in/ali antioksidantov dejansko spodbudi (kratkoročno) vzdrževanje najvišje ravni zmogljivosti.

Koncentrat češnjevega soka vsebuje visoko koncentracijo flavonoidov in antocianinov, ki imajo močno protivnetno in antioksidativno delovanje. Uživanje koncentrata češnjevega soka po vadbi zmanjša stopnjo mišičnega vnetja in oksidativnega stresa po vadbi. Prav tako lahko zmanjša stopnjo muskelfibra po vadbi, kar pomeni manjšo mišično bolečino. Dodatek češnjevega soka pripomore k hitrejši regeneraciji po vadbi, kar pomeni, da bomo lahko med zaporednimi tekmami ohranjali najvišjo raven zmogljivosti. To dosežemo z uživanjem češnjevega soka dvakrat na dan. Vsaka gel koncentrata češnjevega soka (40 ml) vsebuje hranila in bioaktivne snovi, ki ustrezajo ~300 ml trpkega češnjevega soka.

LASTNOSTI
Pakiranje 8x40 ml
Namen Regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/regeneracija/6d-sports-nutrition-cesnjev-sok

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 332 - Številka oglasa: 7606