6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure®

3.390,00 €
  • 6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure®
6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure®

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition L-Carnitine Carnipure® spodbuja porabo maščob med vadbo kot primarni vir energije, ohranja glikogen in vpliva na izboljšanje zmogljivosti med vadbo.

Maščobe so pomemben vir energije za mišice med dolgotrajno vzdržljivostno vadbo ali med nizko intenzivno vadbo. Športniki in rekreativci med vzdržljivostno vadbo porabijo več maščob v primerjavi z začetniki. To pomeni, da športniki in rekreativci ohranijo več mišičnega glikogena med vadbo in porabljajo maščobo kot primarni vir energije, kar vpliva na povečanje zmogljivost in vzdržljivosti. Dokazano je, da se raven karnitina v mišicah lahko poveča, če ga uživamo v zadostnih količinah in dlje časa ter v kombinaciji z ogljikovimi hidrati in sladkorjem. Namen ni zaužiti dodatnih ogljikovih hidratov vsakič, ko zaužijemo L-karnitin. To bi vplivalo na povečanje telesne teže, kar negativno vpliva na vzdržljivost. Pomembno je, da L-karnitin vedno kombiniramo z obrokom, ki že vsebuje veliko ogljikovih hidratov ali sladkorjev ali pa z regeneracijskim napitkom po treningu. Uživanje L-karnitin tartrata v obliki Carnipure® z ogljikovimi hidrati vpliva na povečanje L-karnitina v mišicah, v kolikor ga uživamo dovolj dolgo (12-24 tednov). Karnitin spodbuja porabo maščob med nizko intenzivno vadbo in ohranja glikogen med visoko intenzivnimi in dolgotrajnimi aktivnostmi. Karnitin vpliva na izboljšanje zmogljivosti in vzdržljivosti.

6d L-karnitin Carnipure®” vsebuje 1.000 mg ultra čistega L-karnitin tartrata na kapsulo.

LASTNOSTI
Pakiranje 80 kapsul
Namen Energija, vzdržljivost, izguba maščobe, regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/regeneracija/6d-sports-nutrition-l-karnitin

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 36 - Številka oglasa: 7607