TORQ Recovery Drink

15,59 €
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
  • TORQ Recovery Drink
TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink TORQ Recovery Drink

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

TORQ Recovery Drink je izredno napreden regeneracijski izdelek namenjen regeneraciji, rehidraciji in zapolnitvi glikogenskih zalog po vadbi. Vsebuje kakovostne beljakovine, ogljikov hidrate, vitamine in elektrolite. Vsebuje napredno matriko ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata maltodekstrin in fruktoza. Ogljikovih hidrati so pomembni za zapolnitev glikogenskih zalog, ki se praznijo med vadbo. Odmerek vsebuje 50 g ogljikovih hidratov. Odmerek vsebuje 17 g beljakovin iz izolata sirotke. Izolat sirotke velja za najčistejši vir sirotke. Odlikujeta ga izredno hitra absorpcija in lahka prebavljivost.

Regeneracijski napitek Torq vsebuje mešanico ogljikovih hidratov in beljakovin v razmerju 3:1. Raziskave kažejo, da razmerje 3:1 zelo hitro in učinkovito pospeši sintezo glikogena v kolikor ga zaužijemo 15 minut po vadbi. Regeneracijski napitek vsebuje tudi visok odmerek D-riboze in glutamina. D-riboza je naravni sladkor, ki je prisoten v vsaki živi celici telesa in se uporablja za proizvodnjo ATP. Telo lahko proizvaja ribozo iz glukoze, a to je počasen proces, ki zahteva energijo za nastanek. Dodatek riboze hitro napolni mišične celice z energijo, kar je še posebej pomembno po vadbi. Dodatek 3-5 gramov riboze na dan povrne celično raven ATP v normalno stanje v 6-22 urah po naporni vadbi (brez 26-93 h). Glutamin je najpogostejša aminokislina v telesu. V veliki meri jo porabljajo mišice, možgani, črevesje, ledvice, pljuča in imunski sistem. Med vadbo porabimo velike količine glutamina, zato ga je po vadbi priporočljivo nadomestiti. Glutamin pripomore k hitrejši regeneraciji in krepitvi imunskega sistema.

Po vadbi moramo nujno vnesti ogljikove hidrate in tako napolniti zaloge glikogena. Priporočljiv je vnos ogljikovih hidratov z visokim glikemičnim indeksom (GI), ki se izredno hitro absorbirajo in napolnijo glikogen s pomočjo transporterja Glut-4. Ogljikovi hidrati z visokim GI povzročijo hitro sproščanje inzulina (hormona, odgovornega za shranjevanje ogljikovih hidratov), ​​kar dodatno pomaga pri obnavljanju endogenih zalog ogljikovih hidratov v telesu.

LASTNOSTI
Pakiranje 50g, 10x50g, 500g, 1,5kg
Namen Regeneracija, mišična masa
Čas uporabe Po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/regeneracija/torq-regeneracijski-napitek

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 324 - Številka oglasa: 7615