ZEC+ - Health+ Acetyl L-Carnitine

25,90 €
  • ZEC+ - Health+ Acetyl L-Carnitine
ZEC+ - Health+ Acetyl L-Carnitine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ZEC+ - Health+ Acetyl L-Carnitine vsebujejo 1000 mg acetil-L-karnitina na kapsulo in kot prehransko dopolnilo sodelujejo pri optimizaciji proizvodnje energije v celicah. Acetil-L-karnitin ali krajše ALCAR igra pomembno vlogo pri izkoriščanju oziroma porabi maščobe za energijo. Poleg tega naj bi bil zelo učinkovit tudi pri izboljšanju duševne zmogljivosti. Karnitin sodeluje pri tvorbi acetilholina. Številni kognitivni procesi so odvisni od acetilholina. Če pride do pomanjkanja, se zmanjša kognitivna zmogljivost.

V nasprotju z običajnim L-karnitinom ALCAR deluje v možganih in tako prispeva k izboljšanju koncentracije. Ker je bila tej obliki karnitina dodana še ena acetilna skupina, je acetil-L-karnitin bolj biološko razpoložljiv od običanjenga karnitina in lahko prehaja krvno-možgansko pregrado. Prav tako močneje vpliva na proizvodnjo energije iz mitohondrijev. Na ta način ALCAR izboljša presnovo maščob in lahko optimizira izgorevanje maščob, če ga uživate kot prehransko dopolnilo med dieto z zmanjšanim vnosom kalorij (restrikcija kalorij/kalorični primanjkljaj).

Kot prehransko dopolnilo zaužijemo 1-2 kapsuli dnevno z zadostno količino tekočine ob obroku ali pred telesno aktivnostjo. Acetil-L-karnitin se je izkazal kot dodatek v medicini in športu.

Vzržljivostni športniki ga uporabljajo zaradi pozitivnih lastnostih na povečanje zmogljivosti in vzržljivosti. L-karnitin spodbuja porabo maščobe za energijo, kar pomeni, da bo telo med aktivnostjo porabljajo maščobo kot primarni vir energije in ohranjalo zaloge glikogena. Karnitin spodbuja porabo maščob med nizko intenzivno vadbo in ohranja glikogen med visoko intenzivnimi in dolgotrajnimi aktivnostmi. Karnitin tako vpliva na izboljšanje zmogljivosti in vzdržljivosti. Pomembno je, da ga vedno kombiniramo z obrokom, ki vsebuje veliko ogljikovih hidratov ali sladkorjev (pred vadbo, po vadbi). Uživanje L-karnitina z ogljikovimi hidrati vpliva na povečanje L-karnitina v mišicah, v kolikor ga uživamo dovolj dolgo (12-24 tednov).

LASTNOSTI
Pakiranje 120 kapsul
Namen Vzdržljivost, hujšanje, zdravje, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/regeneracija/zec-health-plus-l-karnitin

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 253 - Številka oglasa: 7616