6d Sports Nutrition Energy Bar - naravne sestavine

2,50 €
  • 6d Sports Nutrition Energy Bar - naravne sestavine
6d Sports Nutrition Energy Bar - naravne sestavine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Energy Bar so okusne energijske ploščice za hitro oskrbo z ogljikovimi hidrati in natrijem pred in med vzdržljivostno vadbo. Nova formulacija vsebuje le naravne sestavine. Odlikujejo jih odlični in polni sadni okusi ter mehka tekstura. Energijske ploščice so idealne za uporabo v vročem ali hladnem vremenu.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljivostno) vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati) med vadbo. Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY BAR odlikuje nizka vsebnost beljakovin in vlaknin z zmerno vsebnostjo maščob. Ploščice so lahko prebavljive in bogate z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture je energijska ploščica kompakten vir energije, enostaven za žvečenje tudi v hladnem vremenu. Energijska ploščica je idealna izbira za uporaba pred in med vadbo. Uporabljamo jo lahko tudi namesto energijskih gelov.

Posamezna ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic 6d ENERGY BAR vsebuje tudi 100 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro nadomeščanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju.

Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

LASTNOSTI
Pakiranje 6x50g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-naravne-ploscice

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 39 - Številka oglasa: 7618