6d Sports Nutrition Energy Cake

1,60 €
  • 6d Sports Nutrition Energy Cake
6d Sports Nutrition Energy Cake

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Energy Cake so lahko prebavljive energijske ploščice s posebno matriko ogljikovih hidratov in dodatkom natrija, ki je pomemben elektrolit.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice pogosto ključne za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med vzdržljivostno vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati). Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY CAKE je lahko prebavljiva ploščica z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov, ki zagotavlja hitro oskrbo z energijo. Posamezna ploščica vsebuje 31 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih ploščic, 6d Energy Cake vsebuje tudi 141 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se med vadbo pospešeno potijo in izgubljajo pomembne elektrolite, zlasti natrij. Izločanje soli s potenjem je še posebej izrazito v vročem okolju.

6d ENERGY CAKE je idealna izbira za vse športnike, ki potrebujejo hitro oskrbo z energijo, še posebej v vročem ali vlažnem okolju.

LASTNOSTI
Pakiranje 6x44g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-energy-cake

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 47 - Številka oglasa: 7619