6d Sports Nutrition Energy Fruit

1,85 €
  • 6d Sports Nutrition Energy Fruit
6d Sports Nutrition Energy Fruit

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Energy Fruit so okusne sadne energijske ploščice, ki vsebujejo napredno matriko ogljikovih hidratov in natrij, ki je eden izmed najpomembnejših elektrolitov.

Poleg prave športne pijače so tudi energijske ploščice in geli pogosto ključnega pomena za hitro in lahko prebavljivo oskrbo z energijo med (vzdržljivostno) vadbo. Ploščice z visoko vsebnostjo beljakovin, maščob in vlaknin upočasnijo praznjenje želodca in s tem hitrost absorpcije želenega vira energije (ogljikovi hidrati). Poleg tega so takšne ploščice pogosto vzrok za občutek polnosti in prebavne težave.

6d ENERGY FRUIT vsebuje zelo malo maščob, beljakovin in vlaknin, zato so lahko prebavljive sadne ploščice, bogate z ogljikovimi hidrati. Zaradi svoje mehke teksture so te energijske ploščice zelo enostavne za žvečenje. Energijske ploščice Energy Fruit lahko kombiniramo z energijskimi geli med vadbo.

Posamezna sadna ploščica vsebuje 26 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih energijskih ploščic ta sadna ploščica vsebuje tudi 100 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se med dolgotrajno in intenzivno vadbo pospešeno potijo in izgubljajo elektrolite, še posebej natrij.

Energijske ploščice so idealne za vse športnike, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije in iščejo okusno alternativo energijskim gelom. Energijska ploščica je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije tik pred vadbo ali med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

LASTNOSTI
Pakiranje 12x32g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-energijska-sadna-ploscica

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 221 - Številka oglasa: 7620