6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine

2,50 €
  • 6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine
6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Energy Gel Caffeine so energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate za hitro oskrbo z energijo, natrij in kofein.

Ogljikovi hidrati so najpomembnejši vir energije med intenzivno vadbo. Zaradi omejene zmogljivosti telesa za shranjevanje ogljikovih hidratov je priporočljivo, da med intenzivno vadbo, ki traja 60 minut ali dlje, poskrbite za ustrezno prehrano. Poleg tega tako duševna kot fizična utrujenost negativno vpliva na intenzivnost vadbe, ki traja več kot 90 minut. V takih situacijah lahko vnos kofeina pomaga ohranjati telesno zmogljivost. To je predvsem posledica učinka, ki ga ima kofein na možgane. Kofein vpliva na povečanje zmogljivosti in koncentracije.

6d energijski gel s kofeinom vsebuje 30 g ogljikovih hidratov v iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Zahvaljujoč razmerju 2:1 lahko telo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. V nasprotju z večino drugih gelov ta gel vsebuje tudi 200 mg natrija. Dodatek natrija omogoča hitro obnavljanje zalog soli v telesu. To je še posebej pomembno za športnike, ki se pospešeno potijo in izločajo velike količine soli, kar je še posebej izrazito v vročem okolju.

Energijski gel je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.

LASTNOSTI
Pakiranje 6x40ml
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-energijski-gel-s-kofeinom

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 282 - Številka oglasa: 7623