6d Sports Nutrition Hydro / ORS

18,90 €
  • 6d Sports Nutrition Hydro / ORS
  • 6d Sports Nutrition Hydro / ORS
  • 6d Sports Nutrition Hydro / ORS
6d Sports Nutrition Hydro / ORS 6d Sports Nutrition Hydro / ORS 6d Sports Nutrition Hydro / ORS

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Hydro / ORS je dodatek za pripravo hidracijskega napitka z elektroliti in nizko vsebnostjo ogljikovih hidratov. Namenjen je uporabi pred, med in po vadbi.

Med vadbo z znojenjem izgubljamo tekočino in elektrolite. Nezadostna nadomestitev elektrolitov med vadbo negativno vpliva na zmogljivost in povzroči mišične krče. 6d HYDRO / ORS je nizkokalorični napitek z elektroliti za zagotavljanje ustrezne hidracije. Odmerek napitka HYDRO vsebuje 3,7 g ogljikovih hidratov in 450 mg natrija. Napitek je idealen za uporabo med krajšimi vadbami, ki trajajo do 60 minut, kjer ni treba vnašati ogljikovih hidratov. Napitek z elektroliti podpira ustrezno hidracijo in absorpcijo tekočin.

Odmerek napitka ORS pa vsebuje 7,5 g glukoze v obliki maltodekstrina in 900 mg natrija. Kombinacija natrija in glukoze skupaj s hipotonično raztopino (± 210 mmol / kg) poveča absorpcijo tekočin v tankem črevesju. Zaradi visoke vsebnosti soli je izdelek idealen za vzdrževanje optimalnega ravnovesja tekočin in elektrolitov.

Hidracijski izdelek je idealna izbira za vse, ki potrebujejo večjo količino tekočine in elektrolitov brez odvečnih ogljikovih hidratov in sladkorjem. Zaradi nevtralnega pH (7,5) napitek ne obremeni želodca.

LASTNOSTI
Pakiranje 20x6g
Namen Hidracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe ePred vadbo, med vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-hydro-ors

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 46 - Številka oglasa: 7625