6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink

30,90 €
  • 6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink
6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Isobuffer Sports Drink je izotonična športna pijača z ogljikovimi hidrati in »pufrskimi« elektroliti.

Mišično zakiseljevanje povzroča mišično utrujenost med kratkimi visoko-intenzivnimi ali dolgimi vzdržljivostnimi aktivnostmi kot so kolesarska dirka, nogometna tekma, maraton in druge. Pri teh aktivnostih je pomembno, da čim bolj omejimo stopnjo zakisanosti mišic. Kolesarji potrebujejo močne noge za zaključne sprinte ali napade v klanec. Nogometaši ali hokejisti opravijo veliko število kratkih ali dolgih sprintov v zaključku tekme. Da omejimo stopnjo zakisanosti, je potrebno temu ustrezno prilagoditi prehransko strategijo.

Zakisanje mišic negativno vpliva na ohranjanje zmogljivosti in vzdržljivosti. Naše telo ima omejeno zalogo »puferjev«. Gre za nekakšno »blažilno zmogljivost« oziroma tako imenovano pufrsko kapaciteto, ki lahko omeji zakisanje mišic v telesu med vadbo. Količina bikarbonata v krvi ima pomemben delež v tej pufrski kapaciteti. Tudi zaloge bikarbonata so omejene in se še dodatno zmanjšajo med zaporednimi in kratkimi visoko-intenzivnimi napori. Z uživanjem bikarbonatov pred in med vadbo lahko omejimo zakisanje mišic. Dodatek bikarbonatov je izredno priporočljiv za vse, ki med vadbo uporabljajo ketonske estre, za katere je znano, da povečajo kislo okolje v krvi.

6d Isobuffer Sports Drink je izotonična športna pijača (327 mmol/kg), ki vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1. Ta posebna mešanica zagotavlja hitro absorpcijo ogljikovih hidratov in tekočin med vadbo. Izdelek se po zaslugi pufrskih elektrolitov razlikuje od običajnih izotoničnih športnih pijač. Na odmerek vsebuje kar 4,6 g natrijevega in kalijevega bikarbonata. 6d Isobuffer Sports Drink je edina izotonična športna pijača, ki lahko ohrani ali poveča pufrsko zmogljivost pred in med intenzivno vzdržljivostno vadbo.

S športno pijačo 6d Isobuffer bomo vnesli kar 1000 mg natrija na 500 ml bidon. Natrij je še posebej pomemben mineral med tekmami v vročem in vlažnem okolju, saj se takrat pospešeno potimo in izgubljamo soli. Izdelek je priporočljivo uporabljati v kombinaciji z izdelkom 6d Sodium Bicarbonate.


LASTNOSTI
Pakiranje 700g
Namen Energija, hidracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-isobuffer

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 307 - Številka oglasa: 7626