6d Sports Nutrition IsoGel + Caffeine

2,50 €
  • 6d Sports Nutrition IsoGel + Caffeine
6d Sports Nutrition IsoGel + Caffeine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition IsoGel + Caffeine so izotonični energijski geli, ki vsebujejo ogljikove hidrate z visoko molekulsko maso, ki omogočajo hitrejšo absorpcijo hranil v primerjavi z drugimi geli. Prav tako vsebujejo še 75 mg kofeina, ki prispeva k povečanju energije in koncentracije.

Med vadbo pogosto ne upoštevamo kombiniranega pitja vode z energijskimi geli. Včasih preprosto pozabimo na pitje tekočine ali pa situacija ne omogoča vedno kombiniranega vnosa energijskih gelov in vode. V kolikor energijske gele uživamo brez vode, bo v želodec vstopila koncentrirana mešanica ogljikovih hidratov. Zelo koncentrirana želodčna vsebina z visoko osmolarnostjo bo upočasnila praznjenje želodca in posledično hitrost absorpcije. Zato je tudi bolj verjetno, da se bodo pojavile težave s prebavili.

6d ISOGEL + CAFFEINE vsebuje le 20 g ogljikovih hidratov iz maltodekstrina. Maltodekstrin je kompleksen ogljikov hidrat z zelo visoko molekulsko maso. Čeprav spada pod kompleksne ogljikove hidrate, se izredno hitro absorbira in ne obremeni želodca. Kot rezultat je 6d ISOGEL že sam po sebi izotoničen. To omogoča hitrejšo absorpcijo kot večina drugih gelov. Druga prednost je dejstvo, da 6d ISOGEL ne zahteva kombiniranega zaužitja z vodo za pridobitev izotonične raztopine. Izotonični gel je idealna izbira za vse, ki ne morejo uživati vode in energijskih gelov hkrati med vadbo.

Energijski gel je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu.


LASTNOSTI
Pakiranje 6x60ml
Namen Energija, vzdržljivost, hidracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-isogel-s-kofeinom

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 333 - Številka oglasa: 7628