6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink

1,90 €
  • 6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink
6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Isotonic Sports Drink je izdelek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno matriko ogljikovih hidratov in elektrolite za oskrbo z energijo in hidracijo.

Izpraznitev glikogenskih zalog in dehidracija sta glavna vzroka za utrujenost pri vzdržljivostni vadbi. Zaradi nepravilnega razmerja ogljikovih hidratov in tekočin med vadbo, pogosto prihaja do slabše absorpcije hranil in tekočin. Posledično lahko pride do padca zmogljivosti in prebavnih težav. Z izbiro kakovostne izotonične športne pijače lahko te simptome do neke mere preprečimo. Tudi dehidracija in izguba soli (izguba natrija) sta pomembna vzroka za mišične krče med dolgotrajno vzdržljivostno vadbo.

6d izotonična športna pijača vsebuje ogljikove hidrate iz glukoze in fruktoze v razmerju 2:1, kar telesu omogoča, da med vadbo absorbira do 90 g ogljikovih hidratov na uro. Mešanica ogljikovih hidratov spodbuja absorpcijo vode med vadbo. Zahvaljujoč visoki koncentraciji soli (900 mg natrija na l napitka), izotonična pijača skrbi za zadostno količino elektrolitov. To je še posebej pomembno med vadbo, ko se potimo in pospešeno izločamo sol in elektrolite.

Izdelek zagotavlja optimalno absorpcijo vode in ogljikovih hidratov. Zaradi nevtralnega pH (~ 7,0) je ta pijača primerna za vzdržljive športnike, ker ne obremeni želodca. Izotonični napitek 6d je primeren za vse, ki želijo hitro oskrbo z energijo in elektroliti pred ali med vadbo.

LASTNOSTI
Pakiranje 1400g, 14x35g
Namen Energija, vzdržljivost, hidracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-izotonicna-sportna-pijaca

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 47 - Številka oglasa: 7629