6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine

3,20 €
  • 6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine
6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Ultra Gel + Caffeine so energijski geli z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov iz glukoze in fruktoze v razmerju 1:1. Energijski geli Ultra vsebujejo še 200 mg natrija in 75 mg kofeina. Ultra Geli so bili razviti za vse športnike in rekreativce, ki ciljajo na visok vnos ogljikovih hidratov (90 do 120 g ogljikovih hidratov na uro). Ulta Geli so še posebej primerni za dolgotrajne vzdržljivostne aktivnosti, ki trajajo 2,5 uri ali več.

Ultra Geli + Caffeine vsebujejo 45 g ogljikovih hidratov iz posebne hidratne matrike v razmerju 1:1. To hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza. Napredna matrika ogljikovih hidratov omogoča absorpcijo 90 do 120 g ogljikovih hidratov brez pojava želodčnih težav. Ultra Gel vsebuje tudi 200 mg natrija, ki podpira absorpcijo tekočin.

6d Sports Nutrition Ultra Gel s kofeinom vsebuje dva različna vira ogljikovih hidratov - maltodekstrin in fruktozo. Zmogljivost absorpcije glukoze v črevesju je omejena na približno 60 g na uro, medtem ko je stopnja absorpcije fruktoze vsaj 30 g na uro. Po ustreznem treningu črevesja, lahko večina posameznikov brez težav zaužije 90 g ogljikovih hidratov na uro. Vse več vzdržljivostnih športnikov pa si prizadeva zaužiti do 120 g ogljikovih hidratov na uro, kar je zgornja meja absorpcijske sposobnosti.

Študije so dokazale, da je 120 g ogljikovih hidratov mogoče doseči z uporabo hidratne matrike 1:1 ali 1:0,8. Z uporabo Ultra gelov z lahkoto dosežemo vnos 120 g ogljikovih hidratov. V praksi to pomeni 2 energijska gela Ultra (90 g ogljikovih hidratov) in dodaten 30-gramski odmerek izdelka s hidratno matriko 2:1 (6d Energy Gel, Energy Fruit, Isotonic Sports Drink, Energy Bar).

Energijski gel Ultra je idealen dodatek za vse, ki potrebujejo hitro razpoložljiv vir energije med vadbo, tako v hladnem kot v vročem vremenu. Ultra Gel je narejen na osnovi naravnih sestavin. 75 mg kofeina prispeva k povečanju moči in zmogljivosti. Kofeina spodbuja mentalno budnost in preprečuje pojav prezgodnje utrujenosti. Dodatek kofeina prav tako prispeva k povečanju koncentracije.

Glavne značilnosti:

45 g ogljikovih hidratov
mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:1
omogoča vnos do 120 g ogljikovih hidratov
ne obremeni želodca
200 mg natrija
75 mg kofeina
70 ml pakiranje
naravne arome
za vegane in vegetarijance

LASTNOSTI
Pakiranje 70ml, 6x70ml
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/6d-sports-nutrition-ultra-gel-s-kofeinom

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 7.5.2023 - Ogledi: 300 - Številka oglasa: 7632