Amacx Turbo Drink

24,95 €
  • Amacx Turbo Drink
  • Amacx Turbo Drink
Amacx Turbo Drink Amacx Turbo Drink

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Amacx Turbo Drink je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki poskrbi za oskrbo z energijo med dolgotrajno ali intenzivno vadbo. Turbo Drink vsebuje 80 g ogljikovih hidratov na odmerek. 85-gramski odmerek vsebuje 80 g ogljikovih hidratov.

Turbo Drink je sestavljen iz posebne mešanice ogljikovih hidratov v razmerju 1:0,8. Mešanico sestavljata maltodekstrin in fruktoza, dva različna vira ogljikovih hidratov. Običajni izotonični napitki vsebujejo maltodekstrin oziroma glukozo. Naše telo je sposobno absorbirati 60 g glukoze na uro. Dodatek fruktoze omogoča, da lahko naše telo porabi dodatnih 30 g ogljikovih hidratov na uro. Turbo Drink tako omogoča vnos vsaj 90 g ogljikovih hidratov na uro brez pojava želodčnih oziroma prebavnih težav.

Kombinacija maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:0,8 je optimalna za visok vnos ogljikovih hidratov (90 do 120 g na uro) brez pojava prebavnih oziroma želodčnih težav. Napitek Turbo Drink je zato še posebej priporočljivo uživati med dolgotrajno ali visoko intenzivno vzdržljivostno vadbo za zadostno oskrbo z energijo. Zadosten vnos ogljikovih hidratov prepreči padec zmogljivosti in vzdržljivosti ter prezgodnjo mišično utrujenost.

Turbo Drink vsebuje napredno mešanico elektrolitov za zagotavljanje optimalne hidracije med vadbo in nadomeščanje soli, ki se izloča s potenjem. Mešanica elektrolitov ohranja razmerje mineralov v telesu. Vsebuje kar 0,8 g soli, kalcij, kalij in nizek odmerek magnezija, ki je pogost razlog za pojav želodčnih težav v izotoničnih napitkih. Prav tako ne vsebuje umetnih sladil, barvil in arom.

Glavne značilnosti izdelka Turbo Drink:

10 odmerkov
80 g ogljikovih hidratov na odmerek
napredna ogljikohidratna matrika iz maltodekstrina in fruktoze v razmerju 1:0,8
dodatek elektrolitov
visok odmerek soli (0,8 g)
vsebuje kalcij, kalij in magnezij (nizek odmerek, da ne pride do pojava prebavnih težav)
med vadbo
primeren tudi za vegane in vegetarijance
vsebuje le naravne arome
brez umetnih sladil, barvil in arom

LASTNOSTI
Pakiranje 850g
Namen Energija, vzdržljivost, hidracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/amacx-turbo-izotonicni-napitek

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2023 - Ogledi: 32 - Številka oglasa: 7639