Maurten Drink Mix 320 - izotonični napitek

3,29 €
  • Maurten Drink Mix 320 - izotonični napitek
Maurten Drink Mix 320 - izotonični napitek

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Maurten Drink Mix 320 je idealen izdelek, ki nam zagotovi energijo in ustrezno hidracijo med vadbo. Lahko ga zaužijemo pred, med ali po vadbi.

Napitek vsebuje 80 g ogljikovih hidratov, ki ga sestavlja posebej zasnovana matrika ogljikovih hidratov. Ta omogoča hitrejšo in večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi s konkurenčnimi izdelki. Hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza. Raziskave so pokazale, da telo absorbira do 60 g ogljikovih hidratov na uro iz glukoze. Inovativna hidratna matrika v izdelku omogoča absorpcijo do 90 g ogljikovih hidratov na uro. Športni napitek se v kislem okolju želodca spremeni v hidrogel – “hydrogel”, ki omogoča hitro absorpcijo napitka brez dodatne obremenitve želodca.

Napitek Drink Mix 320 zmešajte s 500 ml vode in ga dobro premešajte, da se popolnoma raztopi. Pri odmerjanju bodite natančni, saj je napitek zasnovan za vodno raztopino z vsebnostjo kalcija nižjo od 40 mg/l. Višja vsebnost lahko vpliva na način raztapljanja. Energijska pijača ne vsebuje umetnih sladil, arom in konzervansov. Primerna je tudi za vegane. Podjetje Maurten sodeluje s številnimi profesionalnimi športniki in športnimi ekipami.

LASTNOSTI
Pakiranje 80g, 14x80g
Namen Energija, hidracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/maurten-drink-mix-320-izotonik

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2023 - Ogledi: 279 - Številka oglasa: 7644