Maurten Gel 100

3,39 €
  • Maurten Gel 100
Maurten Gel 100

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Maurten Gel 100 je energijski gel, ki se popolnoma razlikuje od klasičnih energijskih gelov. Sestavlja ga posebna biopolimerna matrika. Energijski gel vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata fruktoza in glukoza v razmerju 0.8:1. Inovativna hidratna matrika omogoča absorpcijo ogljikovih hidratov do 100 g na uro.

Energijski gel je narejen z inovativno tehnologijo "hydrogel" in je sestavljen iz šestih naravnih sestavin. Naše telo lahko absorbira do 60 g ogljikovih hidratov na uro v obliki glukoze ali maltodekstrina. Kombinacija glukoze in maltodekstrina v razmerju 0.5:1 omogoča absorpcijo 90 g ogljikovih hidratov na uro. Zadnje raziskave so dokazale, da kombinacija fruktoze in glukoze v razmerju vsaj 0.5:1 omogoča še višjo absorpcijo ogljikovih hidratov. Energijski gel Maurten sestavlja fruktozno-glukozna matrika v razmerju 0.8:1, ki zagotavlja 25 g ogljikovih hidratov.

Tehnologija hydrogel ne obremeni želodca in omogoča hitro absorpcijo ogljikovih hidratov. Energijski geli vsebujejo naravne sestavine. Izpostaviti je potrebno morske alge in pektin, ki ustvarjata zaščitno hidrogelno strukturo. Ta učinkovito transportira sol in ogljikove hidrate skozi želodec do črevesja, kjer se hidrogel raztopi, telo pa absorbira sol in ogljikove hidrate. Tehnologija hydrogel omogoča telesu, da lahko absorbira večjo količino ogljikovih hidratov, ki jih telo porabi za energijo. Energijski gel ne vsebuje umetnih barvil, sladil, arom in konzervansov. Primerni so tudi za vegane in vegetarijance. Podjetje Maurten sodeluje s številnimi profesionalnimi športniki in športnimi ekipami.

Glavne značilnosti:

vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov iz fruktoze in glukoze v razmerju 0.8:1
vsebuje 25 g ogljikovih hidratov
matrika omogoča absorpcijo ogljikovih hidratov do 100 g na uro
narejen z inovativno matriko "hydrogel"
narejen iz naravnih sestavin
hitra absorpcija
ne obremeni želodca
ne vsebuje umetnih barvil, sladil, arom in konzervansov
primerno tudi za vegane in vegetarijance

LASTNOSTI
Pakiranje 40g, 12x40g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/maurten-gel-100-energijski-gel

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2023 - Ogledi: 381 - Številka oglasa: 7646