Maurten Solid 225 - energijske ploščice

3,39 €
  • Maurten Solid 225 - energijske ploščice
  • Maurten Solid 225 - energijske ploščice
Maurten Solid 225 - energijske ploščice Maurten Solid 225 - energijske ploščice

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Maurten Solid 225 je prva energijska ploščica, ki jo je razvilo švedsko podjetje Maurten. Solid je prvi izdelek, ki ne temelji na tehnologiji hidrogela. Energijske ploščice so bile oblikovane tako, da vsebujejo le nujno potrebne sestavine, brez nepotrebnih dodatkov. Lahko bi rekli, da so se pri Maurtenu vrnili na preverjene osnove, ki resnično delujejo in so učinkovite.

Energijske ploščice Solid 225 so namenjene hitri oskrbi z ogljikovimi hidrati pred, med ali po aktivnosti ali tekmi. Vsebujejo visok delež ogljikovih hidratov in malo vlaknin, zato so lahko prebavljive in ne obremenijo želodca. Odlikuje jih sladek in naraven okus. Ploščica vsebuje 225 kalorij in 44 g ogljikovih hidratov iz ovsa in riža.

Ploščice Solid se odlično dopolnjujejo z energijskimi geli ali izotoniki Maurten med treningi ali tekmami. Za maratonce je Solid popoln prigrizek po vadbi ali tekmi, ki lahko nadomesti ogljikove hidrate v tekoči obliki ali praške. Lahko jih uporabijo tudi kot obrok pred tekmo za povečanje vnosa ogljikovih hidratov. Za kolesarje so ploščice Solid odličen prigrizek med nizko ali srednje intenzivnimi vožnjami. Zaužijejo jo lahko tudi pred ali po vadbi kot prigrizek bogat z ogljikovimi hidrati.

Ultra tekači lahko ploščice Solid uporabljajo med treningi ali tekmami, saj vsebujejo tudi natrij, ki ga z znojenjem pospešeno izločajo. Za triatlonce so ploščice Solid odličen vir goriva pred ali po vadbi.

LASTNOSTI
Pakiranje 60g, 12x60g
Namen Energija, regeneracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo, po vadbi

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/maurten-solid-225-ploscice

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 8.5.2023 - Ogledi: 217 - Številka oglasa: 7648