Neversecond C30 testerji izotoničnega napitka

13,50 €
  • Neversecond C30 testerji izotoničnega napitka
Neversecond C30 testerji izotoničnega napitka

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Neversecond C30 Sport Drink je izotoničen napitek, ki zagotavlja 30 g ogljikovih hidratov, ki se hitro absorbirajo in nudijo takojšno oskrbo z energijo. Izotonični napitek C30 zagotavlja hidracijo in ne obremeni želodca ter prebavil, kar je še posebej pomembno med napornimi treningi ali dirkami. Uporaba izdelka je dodatno prilagojena s sistemom NEVERSECOND Guidance System™, ki ga bomo podrobneje spoznali spodaj.

Izotonični napitek C30 vsebuje 30 g ogljikovih hidratov iz posebne hidratne matrike AJ-21. Hidratno matriko sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, ki je optimizirana za hitro dovajanje goriva in hidracijo. Odmerek vsebuje tudi 200 mg natrija, ki spodbuja absorpcijo vode in tekočin. Izotonično pijačo odlikuje blag okus, ki ne obremeni želodca in omogoča hitro praznjenje želodca.

Variety Pack vsebuje 6 vrečic po 32 g, in sicer 3 pakiranja v okusu citrus in 3 pakiranja v okusu jagodičevje.

Prednosti C30 serije izdelkov:

hidratna matrika AJ21 (mešanica glukoze in fruktoze v razmerju 2:1)
hidratna matrika omogoča hitro oskrbo z energijo
200 mg natrija za povečano absorpcijo tekočin
NEVERSECOND Guidance System™ za lažje računanje vnosa
hitra in lahka prebavljivost izdelkov
75 mg kofeina na odmerek (v kolikor izdelek vsebuje kofein)
LFFP - nizka vsebnost maščob, beljakovin in beljakovin za hitro praznjenje želodca
nevtralen pH
blagi okusi
izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi
primerni tudi za vegane
Kaj je NEVERSECOND Guidance System™?

NEVERSECOND Guidance System™ je personalizirana platforma, ki uporabnikom izdelkov podjetja Neversecond omogoča lažje razumevanje uporabe in kombiniranja izdelkov glede na želeni cilj. Tako se ne boste več spraševali koliko energijski gelov ali izotonične pijače potrebujete na 1 h teka ali vožnje. Sistem je preprost in nazoren. Izdelan je bil na podlagi najnovejših znanstvenih raziskav na podlagi testiranja in kombiniranja izdelkov Neversecond.

Za lažje računanje vsebujejo izdelki Neversecond točno 30 g ogljikovih hidratov na gel, odmerek ali ploščico in 15 g beljakovin.

Izdelki Neverceond so prav tako označeni s posebnimi krogci, ki nam pomagajo k razumevanju ustreznega vnosa izdelkov. En obarvan krog izmed treh pomeni, da smo zaužili eno enoto izdelka ter, da nam manjkata še dve enoti izdelka na 1 h vadbe do vnosa 90 g ogljikovih hidratov na uro. To posebno označevanje vam bo omogočilo lažje razumevanje in kombiniranje različnih Neversecond izdelkov. Izognili se boste nepotrebnem in zamudnemu računanju ter skrbem ali ste zaužili dovolj ogljikovih hidratov med vadbo.

Linija izdelkov C30 je bila zasnovana posebej za vzdržljivostne športnike z namenom optimizacije njihovih energetskih potreb. Linija vsebuje energijske gele, energijske ploščice in izotonične napitke. Izdelke lahko zlahka kombiniramo, da dosežemo želen vnos ogljikovih hidratov med vadbo. Izdelki Neversecond ne vsebujejo umetnih arom, barvil ali nepotrebnih hranil, zato ne obremenijo želodca in prebavil. Vsi izdelki so testirani in ne vsebujejo prepovedanih snovi.

LASTNOSTI
Pakiranje 6x32g, 32g
Namen Energija, vzdržljivost, hidracija, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/neversecond-c30-sport-drink-testerji

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 9.5.2023 - Ogledi: 36 - Številka oglasa: 7653