TORQ Energy Drink with Caffeine

2,59 €
  • TORQ Energy Drink with Caffeine
  • TORQ Energy Drink with Caffeine
  • TORQ Energy Drink with Caffeine
  • TORQ Energy Drink with Caffeine
TORQ Energy Drink with Caffeine TORQ Energy Drink with Caffeine TORQ Energy Drink with Caffeine TORQ Energy Drink with Caffeine

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

TORQ Energy Drink with Caffeine je prašek za pripravo izotoničnega napitka, ki vsebuje posebno mešanico ogljikovih hidratov, dodatek kofeina in vseh 5 pomembnih elektrolitov. Odmerek vsebuje 30 g ogljikovih hidratov, ki jo sestavljata mešanica maltodekstrina in fruktoze v razmerju 2:1. Številne raziskave potrjujejo, da se mešanica maltodekstrina in fruktoze hitreje absorbira in lažje prebavi v primerjavi z drugimi hidratnimi mešanicami ali glukozo. Omenjena hidratna matrika zagotavlja energijo hitreje kot katera koli druga kombinacija ogljikovih hidratov. Hidratna mešanica prav tako omogoča večjo absorpcijo ogljikovih hidratov v primerjavi z običajnimi izotoničnimi pijačami, in sicer do 90 g ogljikovih hidratov na uro.

Energy Drink vsebuje kakovostni maltodekstrin z nizko osmolarnostjo in zagotavlja popolno ravnovesje med dovajanjem goriva in tekočine v kri. Napitek odlikuje idealno razmerje med hipertoničnostjo (dovajanje goriva) in hipotoničnostjo (dovajanje tekočine). Izdelek vsebuje vseh 5 ključnih elektrolitov, ki jih potrebujemo med vadbo, in sicer natrij, kalcij, kalij, magnezij in klorid. Elektrolite pospešeno izločamo z znojenjem, zato jih je nujno potrebno nadomestiti. V nasprotnem primeru pride do padca zmogljivosti in posledično vzdržljivosti.

Izotonični napitek Torq je primeren tudi za vegane. Ne vsebuje umetnih barvil, sladil in arom. Umetna sladila, barvila in arome lahko obremenijo naš želodec in prebavila, kar negativno vpliva na telo med vadbo. Odmerek vsebuje tudi 100 mg kofeina. Dodatek kofeina pred ali med vadbo pripomore k povečanju moči in zmogljivosti. Kofein prav tako pripomore k boljši koncentraciji med vadbo.

LASTNOSTI
Pakiranje 33g, 15x33g, 500g, 1,5kg
Namen Energija, hidracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/torq-izotonicni-napitek-s-kofeinom

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 10.5.2023 - Ogledi: 195 - Številka oglasa: 7672