TORQ Energy Gel with Guarana

2,69 €
  • TORQ Energy Gel with Guarana
  • TORQ Energy Gel with Guarana
  • TORQ Energy Gel with Guarana
  • TORQ Energy Gel with Guarana
TORQ Energy Gel with Guarana TORQ Energy Gel with Guarana TORQ Energy Gel with Guarana TORQ Energy Gel with Guarana

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

TORQ Energy Gel with Guarana so izredno kakovostni energijski geli, ki so bili skrbno oblikovani za izjemno hitro in učinkovito dostavo edinstvene mešanice ogljikovih hidratov in elektrolitov v delujoče mišice. Posebno mešanico ogljikovih hidratov sestavljata maltodekstrin in fruktoza v razmerju 2:1, obenem pa energijski geli vsebujejo še 5 ključnih elektrolitov in dodatek gvarane. Mešanica maltodekstrina in fruktoze zagotavlja energijo hitreje kot katera koli druga kombinacija ogljikovih hidratov ter omogoča hitro absorpcijo in lahko prebavljivost. Hidratna mešanica ne obremeni želodca. Energijski geli Torq imajo gladko teksturo, ki jo je mogoče enostavno in hitro pogoltniti.

Energijski geli Torq vsebujejo 5 ključnih elektrolitov, in sicer natrij, klorid, magnezij, kalij in kalcij. Omenjene elektrolite pospešeno izločamo med vadbo s potenjem, zato jih je nujno potrebno nadomestiti. V nasprotnem primeru pride do padca zmogljivosti in moči med vadbo, kar negativno vpliva ne vzdržljivost. Energijski geli Torq vsebujejo le izbrane sestavine in so primerni tudi za vegane. Ne vsebujejo umetnih sladil, barvil in arom. Umetne snovi lahko obremenijo naš želodec in prebavila, kar negativno vpliva na telo med vadbo. Posamezen energijski gel vsebuje med 29 in 30 g ogljikovih hidratov.

Energijski Gel vsebuje 89 mg kofeina iz izvlečka guarane. Kofein je priljubljen stimulans, ki prispeva k povečanju mentalne koncentracije. Dodatek kofeina prispeva k povečanju energije in koncentracije ter zmanjšanju utrujenosti. Kofein prav tako prispeva k povečanju moči in vzdržljivosti, zato je izredno priljubljen dodatek vzdržljivostnih športnikov pred in med vadbo, kadar je to najbolj potrebno.

Kofein je stimulans centralnega živčnega sistema, ki povečuje koncentracijo, mišično moč in zmogljivost ter pospeši porabo maščob za energijo. Slednje pomeni, da se maščobe porabljajo kot glavni vir energije in ne ogljikovi hidrati iz glikogenskih zalog. Tako telo varčuje z glikogenskimi zalogami. Redna uporaba kofeina pred/med vadbo je priporočljiva da bi povečali fiziološko in psihološko zmogljivost.

LASTNOSTI
Pakiranje 45g, 15x45g
Namen Energija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Pred vadbo, med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/torq-energy-gel-z-gvarano

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 10.5.2023 - Ogledi: 330 - Številka oglasa: 7674