TORQ Hydration Drink Powder

1,85 €
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
 • TORQ Hydration Drink Powder
TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder TORQ Hydration Drink Powder

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

TORQ Hydration Drink Powder je napredna hipotonična formula, ki vsebuje elektrolite in ogljikove hidrate s takojšnjim sproščanjem. Izdelek je namenjen zagotavljanju optimalne hidracije in polnjenju z lahko prebavljivimi ogljikovimi hidrati. Namenjen je uporabi med vadbo oziroma med aktivnostmi, ki niso daljše od ene ure in kjer se ne pričakuje močno potenje (na primer visoko intenzivna intervalna vadba). Izdelek Hydration Drink je idealen za zagotovitev optimalne hidracije brez hitrega dviga krvnega sladkorja. Odmerek vsebuje le 15 g ogljikovih hidratov in le 60 kalorij na 500 ml pripravljenega napitka, kar je idealno za krajšo vadbo do 1 ure.

Izdelek Hydration Drink je izredno priljubljen med vadbo v zaprtih prostorih na platformah Zwift, Sufferest in druge, kjer vzdržljivostni športniki in rekreativci opravljajo treninge na trenažerju. Uporabljajo ga tudi številni tekači v kombinaciji z energijskimi geli in ploščicami. Formulacija izdelka omogoča izredno hitro absorpcijo in oskrbo telesa z elektroliti in ogljikovimi hidrati. Hydration Drink vsebuje natrij, klorid, magnezij, kalij in kalcij. Med znojenjem pride do izločanja elektrolitov, ki jih je potrebno nadomestiti, da ne pride do padca zmogljivosti. Odmerek vsebuje 480 mg klorida, 275 mg natrija, 60 mg kalija, 37 mg kalcija in 6 mg magnezija.

Hidracijski napitek Torq ne vsebuje umetnih sladil, barvil in arom, ki bi lahko po nepotrebnem obremenili prebavni trakt. Izdelek je prav tako primeren tudi za vegane.

LASTNOSTI
Pakiranje 18g, 10x18g, 15x18g 540g
Namen Energija, hidracija, vzdržljivost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Med vadbo

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/vzdrzljivost/torq-hipotonicni-hidracijski-napitek?limit=100

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

 • Primafit d.o.o.
 • Klemenova ulica 85
 • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 46 - Številka oglasa: 7675