6d Sports Nutrition Collagen Peptan®

28,50 €
  • 6d Sports Nutrition Collagen Peptan®
6d Sports Nutrition Collagen Peptan®

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Collagen Peptan® je idealen dodatek pred vadbo z namenom krepitve in obnove kosti, hrustanca, kit in vezi.

Poškodbe mišično-skeletnega sistema kamor spadajo poškodbe skeletnih mišic, kit, vezi, kosti in hrustanca, so najpogostejše poškodbe rekreativcev in elitnih športnikov. Do poškodb prihaja pri tako imenovanih 'kontaktnih športih', kot je nogomet, košarka, rokomet, hokej, idr..

Za mišično-skeletna tkiva je značilno dejstvo, da so v veliki meri sestavljeni iz kolagena. Kolagen je strukturna beljakovina, ki igra pomembno vlogo pri trdnosti in elastičnosti tkiv. Ko se ta tkiva poškodujejo, bodisi zaradi preobremenitve ali zaradi kontaktov, telo potrebuje posebne aminokisline, da obnovi in ​​okrepi kolagen v teh tkivih. Za proizvodnjo kolagena so pomembne predvsem aminokisline prolin, L-hidroksiprolin in glicin. Te aminokisline so v večji količinah prisotne v želatini.

Nedavne raziskave, v katerih so preučevali kite, so pokazale, da zaužitje 15 g želatine v kombinaciji s 50 mg vitamina C spodbuja sintezo kolagena v tetivah. Zaužitje želatine 1 uro pred vabo izboljša sintezo kolagena zaradi največje razpoložljivosti gradnikov za sintezo kolagena v času treninga. Odmerek izdelka kolagen peptan vsebuje 15 g čistega kolagena tipa 1 (Peptan®) in 50 mg vitamina C. Peptidni kolagen, znan tudi kot kolagen hidrolizat, nastane z encimsko reakcijo, kjer se beljakovine v želatini "razbijejo" na manjše delce. Rezultat tega postopka je izredno dobra topnost kolagena hidrolizata. Zaradi odlične topnosti in nevtralnega okusa lahko izdelek dodate v topel ali hladen napitek. Izdelek je idealen dodatek pred treningi z namenom obnove in krepitve kosti, hrustanca, kit in vezi. Še posebej priporočljiv je za vse športnike ali rekreativce, ki želijo pospešiti svojo rehabilitacijo.

LASTNOSTI
Pakiranje 300g
Namen Regeneracija, vitalnost
Čas uporabe Pred vadbo

NALUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/6d-sports-nutrition-kolagen-peptan

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 276 - Številka oglasa: 7676