6d Sports Nutrition Multi Vitamin

25,90 €
  • 6d Sports Nutrition Multi Vitamin
6d Sports Nutrition Multi Vitamin

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Multi Vitamin je prehranski dodatek, ki vsebuje vse pomembne vitamine in minerale, ki so pomembni za vzdržljivostne športnike.

Vitamini in minerali v človeškem telesu sodelujejo v številnih procesih. Zato jih je treba uživati ​​kot del vsakodnevne prehrane. Nekateri vitamini in minerali podpirajo naš imunski sistem, drugi pa igrajo vlogo pri telesnem metabolizmu ali delovanju živčnega sistema. Zato morajo športniki zaužiti zadostno količino teh hranil.

V znanstveni literaturi je soglasje, da je vsakodnevno potrebo po vitaminih in mineralih mogoče doseči z zdravo in raznoliko prehrano. Vendar je v nekaterih situacijah priporočljivo, da športniki jemljejo multivitamine, da povečajo dnevni vnos vitaminov in mineralov. Na primer v dolgih obdobjih stroge diete, ko se poraba hrane tako zmanjša, da se absorbira premalo vitaminov in mineralov. Enako velja kadar vnos hrane ni dovolj raznolik. Vnos multivitaminov je smiseln tudi, kadar uživamo diete z visoko vsebnostjo ogljikovih hidratov ali visoko vsebnostjo maščob (ketonska dieta).

Multivitamin je treba jemati le kot dopolnilo k dnevni prehrani in ga nikakor ne smemo predozirati. Uživanje vitaminov in mineralov v odmerkih, ki presegajo priporočeni dnevni odmerek (RDA) je nesmiselno in je lahko celo škodljivo. Poleg tega lahko višji odmerki antioksidantov (vitamina C in E) zavirajo prilagoditve treninga tako pri vzdržljivosti kot pri treningu moči in tako zmanjšajo morebitne koristi, ki bi jih prinesla vadba.

Izdelek 6d MULTI VITAMIN vsebuje 100% RDA pomembnih vitaminov in mineralov. Znanstvena formula vsebuje vitamine in minerale, ki se učinkovito absorbirajo. Uživanje železa, kalcija in magnezija hkrati zavira njihovo absorpcijo v črevesju. Zato ti minerali niso vključeni v 6d MULTI VITAMIN. Po potrebi lahko vzamete poseben dodatek, na primer 6d IRON FERROCHEL®.

LASTNOSTI
Pakiranje 60 kapsul
Namen Zdravje, vitalnost, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Z obrokom

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/6d-sports-nutrition-multi-vitamini

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 237 - Številka oglasa: 7678