6d Sports Nutrition Omega 3

36,90 €
  • 6d Sports Nutrition Omega 3
6d Sports Nutrition Omega 3

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Omega 3 je prehranski dodatek, ki vsebuje omega 3 maščobne kisline, ki so bogate z EPA in DHA. Omega 3 podpirajo regeneracijo.

V podporo splošnemu zdravju se priporoča redno uživanje maščobnih rib (losos...), od 1 do 2 porcij na teden. To priporočilo ustreza povprečnemu dnevnemu vnosu 250-500 mg eikozapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojske kisline (DHA). Ker pa vsi niso ljubitelji rib, so tukaj Omega 3 kapsule, ki zagotavljajo zadostne odmerke EPA in DHA.

EPA in DHA imajo pozitivne učinke na presnovne, protivnetne, imunomodulatorne, žilne in kognitivne sisteme v telesu. V nekaterih situacijah se priporočajo visoki odmerki EPA (2g na dan). Visok odmerek EPA je priporočljiv med rehabilitacijami po poškodbah in med regeneracijo. Protivnetni učinek in spodbujevalni učinek EPA na sintezo mišičnih beljakovin lahko pospešita regeneracijo po naporni vadbi.

Da bi zadostili potrebam po vnosu EPA in DHA,je podjetje 6d razvilo visoko koncentriran koncentrat ribjega olja. Poleg tega je izbrano ribje olje v 6d OMEGA-3 izjemno čisto in je dopolnjeno z limoninim oljem, da prikrije "ribji" okus, ki ga pogosto opazimo pri omega 3 maščobnih kislinah. Dodatek vsebuje tudi vitamin E, ki preprečuje oksidacijo ribjega olja. Posamezna kapsula vsebuje kar 500 mg EPA in 250 mg DHA

LASTNOSTI
Pakiranje 90 kapsul
Namen Zdravje, vitalnost, regeneracija
Čas uporabe Z obrokom

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/6d-sports-nutrition-omega-3

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 304 - Številka oglasa: 7679