6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops

13,90 €
  • 6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops
6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

6d Sports Nutrition Vitamin D3 Drops so kapljice z vitaminom D3, ki ima pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti.

Sončna svetloba je najpomembnejši vir vitamina D. Poleg tega prehranski vnos vitamina D pogosto ne zadostuje potrebam po vitaminu D. Pomanjkanje vitamina D je še posebej izrazito, če je izpostavljenost soncu nezadostna (jesen, zima). Zato večini ljudi primanjkuje vitamina D, zlasti v zimskih mesecih.

Ker ima vitamin D pomembno vlogo pri absorpciji kalcija v telesu, pri krčenju mišic in imunosti, je pomanjkanje vitamina D pogosto vzrok za različne zdravstvene težave. Te zajemajo večje tveganje za zlome kosti, kronično mišično-skeletno bolečino in virusne okužbe dihal. Poleg tega so znanstvene študije pokazale, da lahko odpravljanje pomanjkanja vitamina D pri športnikih spodbuja (eksplozivno) moč, reakcijski čas in ravnotežje ter s tem izboljša športne rezultate.

Priporočen odmerek vitamina D se giblje med 1.000 IU na dan do 10.000 IU na dan, če je treba kratkoročno odpraviti primanjkljaj. Odmerek od 1500 do 2000 IU na dan zadostuje tudi v primeru nezadostne izpostavljenosti soncu. Izdelek vsebuje holekalciferol oziroma D3, ki se bolje absorbira v primerjavi z vitaminom D2. Izdelek VITAMIN D3 DROPS je idealen dodatek za športnike z nezadostno izpostavljenostjo soncu, zlasti v zimskih mesecih ali za tiste športnike, ki so nagnjeni k pomanjkanju vitamina D.


LASTNOSTI
Pakiranje 190 kapljic
Namen Vitalnost, zdravje
Čas uporabe Z obrokom

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/6d-sports-nutrition-vitamin-d3

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 252 - Številka oglasa: 7680