Amacx Sport Multi

24,95 €
  • Amacx Sport Multi
Amacx Sport Multi

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

Amacx Sport Multi je izredno kakovostno prehransko dopolnilo, ki vsebuje vitamine in minerale, ki so nujno potrebni za športnike, rekreativce in splošno populacijo. Mešanica vitaminov in mineralov je posebno zasnovana za aktivno populacijo. Športniki, rekreativci in vsi fizično aktivni, ste konstantno podvrženi stresnim situacijam. Dolgotrajna in intenzivna vadba zahtevata povečano potrebo po vnosu vitaminov in mineralov. V kolikor tega ne storimo, pride do padca imunskega sistema in posledično do prehladov, viroz, ipd..

Vitamini in minerali prispevajo h krepitvi imunskega sistema, zagotavjajo dodatno energijo telesu in podpirajo proces regeneracije. Amacx Sport Multi vsebuje B-kompleks, vitamin A, C, D, E, K2, holin, inozitol in številne minerale (krom, jod, železo, selen, cink in baker).

Vitamin C je močan antioksidant, ki prispeva h krepitvi imunskega sistema. Vitamin D je izredno pomemben vitamin. Zadosten vnos vitamina D je izredno pomemben v jesenskih in zimskih mesecih, ko smo manj izpostavljeni soncu. Vitamin D podpira normalno delovanje imunskega sistema, podpira zdravje kosti, zob in dlesni ter prispeva k podira fizično zmogljivost. Cink prispeva h krepitvi imunskega sistema in podpira normalno delovanje presnove.

Glavne značilnosti izdelka Sport Multi:

13 vitaminov
6 mineralov
holin in inozitol
visoki odmerki vitaminov in mineralov
za podporo imunskemu sistemu
železo ugodno vpliva na normalen transport kisika v telesu
certifikat s strani NZVT
primerni tudi za vegane in vegetarijance

LASTNOSTI
Pakiranje 60 kapsul
Namen Zdravje, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Ob obroku

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/amacx-multivitamini?limit=100

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 309 - Številka oglasa: 7682