ZEC+ - Health+ Magnesium Bisglycinate

25,90 €
  • ZEC+ - Health+ Magnesium Bisglycinate
ZEC+ - Health+ Magnesium Bisglycinate

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ZEC+ - Health+ Magnesium Bisglycinate je prehransko dopolnilo, ki ga je idealno zaužiti tik pred spanjem. Magnezij v obliki bisglicinata odlikuje visoka biološka uporabnost. Magnezij optimizira delovanje mišic in živčnega sistema ter podpira splošno dobro počutje. Magnezij je kemijski element in eden od bistvenih ter nepogrešljivih mineralov za človeški organizem. Telo ga ne more sintetizirati samo, zato ga moramo v telo vnesti s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil.

Dnevne potrebe po magneziju lahko praviloma zadovoljimo s hrano. V določenih situacijah prihaja do pomanjkanja magnezija, predvsem pri intenzivni vadbi, ko se močno znojimo, poleti ob visokih temperaturah, ob obisku savne ali ob drugih aktivnostih, ki povzročajo znojenje in spodbujajo izgubo mineralov. Naštete situacije vodijo do povečane potrebe po magneziju.

Zec+ magnezij se zelo dobro absorbira ter zahvaljujoč kombinaciji magnezija in aminokisline L-glicina zagotavlja odlično biološko uporabnost. V nasprotju s poceni šumečimi tabletami, ki običajno vsebujejo težko prebavljive anorganske spojine magnezija, kot sta magnezijev oksid (MgO) ali magnezijev karbonat (MgCO3), je magnezijev bisglicinat najbolj kakovostna oblika magnezija.

Magnezij pozitivno vpliva na širok spekter telesnih funkcij in je primeren kot prehransko dopolnilo za športnike, rekreativce in splošno populacijo. Magnezij je mineral, ki med drugim pomirja in stabilizira mišične in živčne celice. Pomanjkanje magnezija se lahko kaže v simptomih kot so nemir, nervoza in razdražljivost. Na pomanjkanje lahko kažejo tudi utrujenost, splošen občutek šibkosti, glavoboli in mišični krči.

Športniki in rekreativci zelo pogosto uporabljajo magnezij zaradi številnih pozitivnih lastnosti. Magnezij je bistvenega pomena za sintezo beljakovin v telesu in služi kot kofaktor za veliko število beljakovin. Sodeluje pri gradnji in vzdrževanju mišine mase ter regeneraciji. Prispeva k vzdrževanju normalnega duševnega delovanja in delitve celic ter ohranjanju kosti in zob.

Opomba: kapsule magnezijevega bisglicinata HEALTH+ so brez magnezijevega stearata in titanovega dioksida in so polnjene v rastlinske ovoj kapsule.

LASTNOSTI
Pakiranje 120 kapsul
Namen Zdravje, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Ob obroku, pred spanjem

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/zec-plus-magnezij-bisglicinat?limit=100

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 151 - Številka oglasa: 7683