ZEC+ - Health+ Super Omega 3

29,90 €
  • ZEC+ - Health+ Super Omega 3
ZEC+ - Health+ Super Omega 3

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ZEC+ - Health+ Super Omega 3 so kapsule, ki vsebujejo visoke odmerke ribjega olja. So izjemno priljubljeno in preverjeno prehransko dopolnilo, ki telo oskrbi z dragocenimi omega-3 maščobnimi kislinami. Biološka uporabnost omega-3 maščobnih kislin eikozapentaenojske kisline (EPA) in dokozaheksaenojske kisline (DHA) je odvisna od tega, na kaj sta vezani v telesu. Kot oblika trigliceridov imajo posebno visoko biološko vrednost in nudijo očitne prednosti pred običajnim ribjim oljem v obliki etilnega estra. Omega-3 maščobne kisline, vezane na trigliceride, so torej izredno kakovostno in visoko učinkovito prehransko dopolnilo.

Omega 3 maščobne kisline oskrbijo telo z dragocenimi polinenasičenimi maščobnimi kislinami, ki jih danes zaradi neuravnotežene prehrane le redko zaužijemo v zadostnih količinah. Če uživate preveč mesa in mlečnih izdelkov, ki vsebujejo nasičene maščobe ter premalo rib, ki vsebujejo veliko nenasičenih maščob, je težko doseči optimalno porazdelitev vnosa maščobnih kislin.

Kapsule Health+ Omega 3 vsebujejo 500 mg eikozapentaenojske kisline in 250 mg dokozaheksaenojske kisline na kapsulo. Na splošno lahko omega-3 maščobne kisline, predvsem pa EPA in DHA zmanjšajo tveganje za kardiovaskularne težave z znižanjem potencialno škodljivega holesterola LDL v krvi in ​​zvišanjem zaščitnega holesterola HDL. Poleg tega EPA in DHA pripisujejo protivnetne lastnosti. Ne ščitijo le ožilja, temveč lahko tudi lajšajo kronična vnetna obolenja.

Omega-3 maščobne kisline so tudi dragocen vir energije. S pomočjo L-karnitina se vnesejo v mitohondrije in tam uporabljajo za ustvarjanje energije. Poleg tega imajo omega-3 maščobne kisline posebno vlogo pri uravnavanju krvnega sladkorja in krvnega tlaka.

Izpostavljene pozitivne lastnosti uživanja omega 3 maščobnih kislin:

EPA in DHA prispevata k normalnemu delovanju srca. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 250 mg EPA in DHA.
DHA in EPA pomagata vzdrževati normalen krvni tlak. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 3 g EPA in DHA.
DHA in EPA pomagata vzdrževati normalno raven trigliceridov v krvi. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 2 g EPA in DHA.
DHA prispeva k vzdrževanju normalnega delovanja možganov. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 250 mg EPA in DHA.
DHA prispeva k ohranjanju normalnega vida. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 250 mg EPA in DHA.
Zamenjava nasičenih maščobnih kislin z mononenasičenimi in/ali večkrat nenasičenimi maščobnimi kislinami v prehrani pomaga ohranjati normalno raven holesterola v krvi.
Uživanje DHA prispeva k normalnemu razvoju vida pri dojenčkih do 12. meseca starosti. Ta pozitivni učinek se pojavi pri dnevnem vnosu 100 mg EPA in DHA.
Vnos DHA pri materi prispeva k normalnemu razvoju oči pri plodu in dojenem dojenčku. Ta pozitiven učinek se pojavi, če dnevno zaužijemo 200 mg DHA.
Vnos DHA prispeva k normalnemu razvoju možganov pri plodu in dojenem dojenčku. Ta pozitiven učinek se pojavi, če dnevno zaužijemo 200 mg DHA.

LASTNOSTI
Pakiranje 120 kapsul
Namen Zdravje
Čas uporabe Ob obroku

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/zec-health-omega-3?limit=100

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 58 - Številka oglasa: 7684