ZEC+ - Zinc

14,90 €
  • ZEC+ - Zinc
ZEC+ - Zinc

Podrobnosti oglasa:

Opombe prodajalca:

ZEC+ - Zinc je prehransko dopolnilo, ki vsebuje cink v obliki bisglicinata. Cink je bistven element v sledovih, ki sodeluje pri številnih telesnih funkcijah in presnovnih procesih. Za pokritje dnevnih potreb je potrebno cink vnesti s hrano, saj je nepogrešljiv za normalno delovanje organizma. V določenih primerih ne moremo vnesti zadostno količino cinka s prehrano, na primer v primeru bolezni ali povečanega fizičnega napora, kot je redna intenzivna vadba za moč ali vzdržljivost. V teh situacijah se priporoča dodajanje cinka v obliki prehranskih dopolnil. Povečano potrebo po cinku pa imajo tudi kadilci, nosečnice in ljudje, ki redno uživajo alkohol. Posebej priporočljiv je tudi za fitnes populacijo, saj prispeva k ohranjanju normalne presnove maščobnih kislin in normalne sinteze beljakovin.

Cink je eden bistvenih elementov v sledovih, ki ga telo ne more proizvesti samo, zato ga je potrebno vnesti s hrano ali v obliki prehranskih dopolnil. Govedina in jagnjetina, pšenični izdelki, sojina moka, oreščki in sir imajo visoko vsebnost cinka. Priporočen dnevni odmerek cinka znaša med 10 in 25 mg, kapsula Health+ Zinc vsebuje 25 mg cinka.

Cink prispeva k pravilnemu delovanju imunskega sistema, zmanjševanju utrujenosti in izčrpanosti, normalni sintezi beljakovin in normalnemu delovanju presnove. Cink pozitivno vpliva na ohranjanje normalne kože in vida ter normalnih kosti, las in nohtov. Sodeluje tudi pri ohranjanju normalnih kognitivnih funkcij in presnovnih procesih, kot so presnova ogljikovih hidratov, maščobnih kislin in vitamina A.

LASTNOSTI
Pakiranje 120 kapsul
Namen Zdravje, vegansko, vegetarijansko
Čas uporabe Ob obroku

NAKUP IZDELKA:
https://www.laprimafit.com/zdravje/zec-plus-cink?limit=100

Ob kontaktu povejte, da ste oglas videli na www.KupiKolo.si.

Kontaktni podatki:

  • Primafit d.o.o.
  • Klemenova ulica 85
  • 1260 Ljubljana – Polje
Kontaktna oseba:
Grega Capl
Telefon:
070627785
Elektronski naslov:
Spletna stran:
Opombe:
La Primafit Slovenija prehranska dopolnila za vzdržljivostne športnike, rekreativce, fitnes in zdrav življenjski slog. Energija, hidracija, regeneracija ...
Lokacija prodajalca:
Objavljen dne 11.5.2023 - Ogledi: 329 - Številka oglasa: 7687