O portalu

Kdo smo?

KUPIKOLO.si ni zgolj kolesarski portal. Je kotiček, kjer se zadržujejo tako ljubitelji kolesarjenja kot ostala populacija, ki prodaja, kupuje ali podarja svoja kolesa ter celotno opremo, ki se navezuje na kolesarstvo. Portal preko svoje rubrike kolesarske poti ponuja ideje vseh vrst za izlete s kolesom v naravo. V rubriki blog lahko poklepetamo z ostalimi uporabniki in tako pridemo do zanimivih člankov, idej, znanja, novih poti in izkušenj. Z rubriko ukradena kolesa pa poskušamo predvsem pomagati oškodovancu in tako v prihodnosti zmanjšati tatvine koles. Za brezhibno delovanje portala skrbi strokoven kader.

Ne glede na to, s kakšnim namenom ste zašli na portal KUPIKOLO.si, vas portal ne bo pustil ravnodušne, saj se za vsakogar nekaj najde. Če samo izpostavimo nakupovanje, podarjanje in pa prodajanje koles ter celotne kolesarske opreme je to nedvomno najboljša izbira za vas, saj je KUPIKOLO.si najbolj dovršen slovenski kolesarski portal, ki bo skozi svoje delovanje še dodatno izboljšal svojo ponudbo in tako rastel v očeh uporabnikov in vseh ostalih udeležencev.

Naše poslanstvo

Posel KUPIKOLO.si so mali oglasi, ki se navezujejo na kolesarjenje. Zaradi favoriziranja kolesarjenja je tako nastal portal, ki je za uporabnike optimalen, saj je vse na svojem mestu, smiselno izpopolnjeno in preprosto za uporabo. Portal kupikolo.si, spletni oglasnik je nastopil na trg marca 2017 in ima v prihodnosti vizijo postati največji slovenski kolesarski portal, ki bo za uporabnike nenadomestljiv. Tako bomo skupaj z vami pisali zgodovino in postavljali nove mejnike skupaj s tradicijo.